Podcast: miksi ja miten työkykyä johdetaan?

Kirjoittaja Johanna Huhta

Kuuntele podcast työkyvyn määritelmästä, haasteista ja johtamisesta.

Käsittelemme jaksossa seuraavia aiheita:

  • Mitä hyvä työkyky on?
  • Miksi työkyvyn johtaminen on tulevaisuudessa yhä tärkeämpää?
  • Miten osaaminen liittyy työkykyyn – entä empatia?
  • Mitä yritys voi tehdä johtaakseen työkykyä aiempaa paremmin?

Näkemyksiään avaa Well3 Oy:n toimitusjohtaja Johanna Huhta. Haastattelijana Talentree Oy:n Marika Airila. Jakso on osa Talentreen tuottamaa Laiturinnokka-podcastia, joka tarkastelee ajan ilmiöitä johtajan ja esimiehen näkökulmasta. Tutustu muihin jaksoihin Talentreen sivuilla tai kuuntele podcastia Spotifyssa.

Jaksossa mainittua:
Työterveyslaitoksen työkykytalo

Well3 Oy kehittää parhaillaan työkykyopasta esimiestyön tueksi. Opasta varten keräämme esimiesten ajatuksia työkyvystä. Jos olet esimies ja haluat osallistua, avaa kysely tästä. Kiitos, vastauksesi on tärkeä.

Johanna Huhta

Olen terveystaloustieteilijä, jolla on sairaanhoitajan selkäranka. Olen työskennellyt pääasiassa terveydenhuollon kentällä yksikönvetäjänä ja toiminnan kehittäjänä. Olen innostuva ja tykkään haasteista sekä jatkuvasta uuden oppimisesta. Työkyvyn kehittäminen on ollut sydäntäni lähellä koko työurani ja opiskeluissani. Huippuosaavien talenttien kanssa on hienoa olla kehittämässä sitä Well3:ssä. Unelmanani on saada yritykset ymmärtämään henkilöstö organisaation tärkeimpänä voimavarana ja yksilön ymmärtämään sen tärkeyden omassa työn johtamisessaan. Työkyvyn kehittäminen vaikuttaa koko yhteiskuntaan ja sen johtaminen tarjoaa yrityksille arvokasta tietoa päätöksentekoon, kuten myös jokaiselle työntekijälle työkaluja siitä huolehtimiseen.   Vapaa-aikaani vietän perheeni ja ystävieni kanssa. Urheilu on aina ollut tärkeä osa elämääni, CrossFit on elämäntapani ja lisäksi harrastan lukemista, lenkkeilyä ja golfia.

Jaa artikkeli