Marianne Tirkkosesta Well3:n Sales Account Manager

Kirjoittaja Well3 Oy

Well3:n tiimi saa 28.9. vahvistuksekseen Marianne Tirkkosen, joka on ollut koko työuransa ajan jollakin tavalla kytköksissä wellness-palveluiden myyntiin, markkinointiin ja kehittämiseen. Vuodesta 2013 alkaen hän on ollut mukana myös kehittämässä alueemme pk-yritysten työhyvinvointia. ”Sydämeni sykkii työyhteisöjen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin rakentamiselle ja erityisesti tuloksekkaan työkykyjohtamisen mahdollistamiselle”, Marianne kertoo intohimostaan työskennellä työhyvinvoinnin ja työkykyjohtamisen parissa.

Marianne aloittaa Sales Account Managerina ja hänen vastuulleen kuuluu uusasiakashankinnan sekä projektien läpivienti yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Lisäksi hänen tehtävänään on kehittää Well3:n konseptin mukaisia palveluita. ”Mariannella on huippu osaaminen ja upea, asiakaslähtöinen asenne. Olenkin vakuuttunut, että hänen varmoissa käsissään asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme tulevat saamaan asiakaskeskeisiä kokonaisratkaisuja, jotka tukevat heidän organisaatioidensa työkykyä sekä parantavat kokonaistuottavuutta. Lisäksi Mariannen intohimoinen ote työhön tulee vahvistamaan työyhteisömme potentiaalia ja kehittymistä ”, Well3:n toimitusjohtaja Johanna Huhta iloitsee ja toivottaa Mariannen sydämellisesti tervetulleeksi tiimiin.

Marianne on mielissään, että Well3:n visio maailmasta, jossa välitämme toisistamme enemmän, resonoi hänen oman ajattelutapansa kanssa. ”Näkemys kuvastaa hyvin tapaani työskennellä; haluan olla aidosti läsnä ja auttaa osaltani kehittämään asiakasyrityksissä työkykyjohtamista pitkällä tähtäimellä”, hän kertoo ja jatkaa: ”Nautin suuresti uusista haasteista työelämässä ja erityisesti siitä, että pääsen rakentamaan palvelukokonaisuuksia aina käytäntöön asti.”

Työn vastapainona Marianne nauttii ajan viettämisestä perheensä kanssa sekä monipuolisesta liikkumisesta: ”Minut voi tavata niin Puijon lenkkipoluilta kuin keskustan kuntosalilta. Lisäksi nautin luontovalokuvauksesta sekä inspiroidun lukemalla ammattikirjallisuutta”, hän avaa tarkemmin palautumistapojaan.

”Kun tunnet poltetta kehittää työkykyjohtamista työyhteisössäsi tai vaikka muuten tarvitset uusia ajatuksia kokonaisvaltaisen työhyvinvoinnin parantamiseksi, niin ota rohkeasi yhteyttä!” Marianne kannustaa.

Ota yhteyttä Marianneen:
044 2377 381
marianne.tirkkonen@well3.fi

Well3 Oy

Missiomme on auttaa yrityksiä välittämään työntekijöistään entistä enemmän aktiivisen ja käytännön toimenpiteisiin saakka ulottuvan työkykyjohtamisen kautta. Palvelumme keskiössä ovat hyvinvoiva, motivoitunut ja työkykyinen työntekijä sekä osaava ja välittävä esimies.

Jaa artikkeli