Parempaa työkykyjohtamista Pohjois-Savossa: Kokemuksia työkykyjohtamisesta

Syksyllä 2019 viisi pohjois-savolaista pk-yritystä lähtivät kehittämään työkykyjohtamista PK-yritysten työkykyjohtamisen kehittäminen -hankkeessa. Miten yrityksissä johdetaan työkykyä? Tule kuuntelemaan tosielämän kertomukset 5 yritykseltä ja nappaa parhaat opit omaan yritykseesi! Kirsikkana kakun päällä seminaarissa puhuu myös unen asiantuntija, dosentti Henri Tuomilehto, joka hoitaa päivittäin unihäiriöpotilaita. Webinaari järjestetään ke 10.6. klo 14.00 – 16.00. Webinaari on maksuton.

Ohjelma

14.00 Työkyky-hankkeen lyhyt esittely
14.05 Data Group Kuopio: Työkykyjohtaminen osana strategiauudistusta
14.20 Envineer: EnviCare
14.35 Insaco: Ratkaisukeskeinen malli työkykytapauksissa
14.50 SP Stainless: Sujuva työterveysyhteistyö
15.05 Kuopion Talokeskus: Toimintojen yhtenäistäminen
15.20 Henri Tuomilehto: Nukkumalla menestykseen (katso tarkempi esittely alapuolelta)
15.50 Kysymysten läpikäynti
16.00 Seminaari päättyy

Seminaari pidetään Zoom-videokonferenssityökalun kautta. Saat ennen seminaaria linkin, jonka kautta voit osallistua seminaariin. Seminaariin osallistuaksesi tarvitsen vain toimivan nettiyhteyden, äänentoistolaitteen kuten kaiuttimet tai kuulokkeet ja tietokoneen. Sinun ei tarvitse hankkia Zoom-työkalua osallistuaksesi seminaariin. Ohjeet webinaariin osallistumiseen.

Webinaariin ilmoittautuminen on päättynyt

 


 

Nukkumalla Menestykseen | Henri Tuomilehto

Uni vaikuttaa terveyteemme enemmän kuin haluamme uskoa. Hyvälaatuinen uni on nimittäin tärkein yksittäinen palautumisen ja jaksamisen lähde. Uni herättää runsaasti kysymyksiä, ja nukkumisesta onkin tullut päivittäinen keskustelunaihe maailmanlaajuisesti. Mikä hienointa, nukkuminen on ominaisuus, jota jokainen meistä pystyy kehittämään ja vahvistamaan. Unilääkäri Henri Tuomilehdon opein menestyt arjessasi paremmin. Henrin luento lisää tietoisuutta oikeanlaisesta, riittävästä unesta ja sisältää hänen kaikki parhaat vinkit kohti parempaa nukkumista ja jaksamista.

Unilääkäri, dosentti Henri Tuomilehto on hyvän unen lähettiläs. Jo 15 vuoden ajan hän on tutkinut unta, unen vaikutuksia terveyteen ja ennen kaikkea sitä, kuinka ihminen itse voi parantaa nukkumistaan ja jopa olemassa olevia unihäiriöitä. Henri on monessa mukana. Tuomilehdon vastaanotolla on käynyt tuhansia potilaita ja hän on työskennellyt satojen yritysten kanssa kohti parempaa työkykyä. Tuomilehto on johtanut muun muassa tutkimusta, jossa osoitettiin ensimmäisenä maailmassa terveellisten elämäntapojen hyödyllinen vaikutus uniapnean hoidossa. Huippu-urheilussa hän työskentelee tällä hetkellä muun muassa NHL-joukkue Columbus Blue Jacketsissa. Hänelle on myönnetty unilääketieteen erityispätevyys, ja Suomessa hän johtaa seitsemää uniklinikkaa. Henri valittiin sadan terveysalan vaikuttajan joukkoon Suomessa 2018. Häneltä on äskettäin ilmestynyt kirja ”Nukkumalla Menestykseen”. Kirja valittiin FitAwardsin vuoden 2020 Hyvinvointikirjaksi.

 


 

Hankkeessa olevat yritykset

 

Data Group Kuopio tarjoaa monipuolisia IT-palveluita ja -ratkaisu. Yrityksen tavoitteena on tuottaa alueen parasta IT-palvelua.

 

Envineer on kotimainen ympäristöalan yritys, jossa tehdään ympäristökonsultointia ja -suunnittelua modernilla otteella.

 

Insaco on rakennus- ja talotekniikanalan yritys, joka on valittu 3 vuotta peräkkäin yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista.

 

SP Stainless valmistaa teräksen lujalla ammattitaidolla putkistoja, putkistoesivalmisteita ja laitteistoja prosessiteollisuuden tarpeisiin.
Kuopion Talokeskus tarjoaa nykyaikaisia kiinteistö- ja isännöitsijäpalveluita luotettavasti, paikallisesti ja ammattitaidolla.

 

Kuopion Talokeskus tarjoaa nykyaikaisia kiinteistö- ja isännöitsijäpalveluita luotettavasti, paikallisesti ja ammattitaidolla.


Hankkeessa mukana

              

     

Jaa artikkeli