Parasta työkykyä Pohjois-Savoon -seminaari Kuopion Saanalla 30.1.2020

Kirjoittaja Johanna Huhta

Tervetuloa tekemään yhdessä parasta työkykyä Pohjois-Savoon!

”Systemaattisella henkilöstötuottavuuden johtamisella on suora yhteys yrityksen taloudelliseen tulokseen. Siksi sen pitäisi kiinnostaa jokaista esimiestä.” – Ossi Aura –

Työkykyjohtaminen on tavoitteellista toimintaa, jonka keskiössä on hyvinvoiva henkilöstö ja pitkät työurat.

Parantunut työkyky lisää henkilöstötuottavuutta, jolla on tutkimusten mukaan merkittävä vaikutus yrityksen kannattavuuteen ja tulokseen. Hyvinvoiva työyhteisö heijastelee myös parempana asiakaskokemuksena ja työnantajamielikuvana.

Tässä seminaarissa keskustelemme siitä, kuinka proaktiivinen työkykyjohtaminen voidaan valjastaa Pohjois-Savon alueen yritysten voimavaraksi. Päivän aikana saat ainutlaatuisen tilaisuuden kuulla Suomen huippuasiantuntijoita ja näkemyksen siitä, mitä työkykyjohtaminen voisi sinun organisaatiossa tarkoittaa.

Päivän päätteeksi saat ajankohtaisen katsauksen Pohjois-Savon työkykyjohtamisen tulevaisuuden mahdollisuuksista, paneelikeskustelun muodossa.

Tule rohkeasti mukaan kuuntelemaan, osallistumaan ja oppimaan! Tapahtuma on maksuton ja sisältää kahvitarjoilun.

Ohjelma

12:00 Mitä on työkyky? (Johanna Huhta, Well3)
12.30 PK-yritysten työkykyjohtamisen kehittäminen -hanke (Kaisa Railanmaa, Well3)
13:00 Henkilöstötuottavuudella tulosta (Ossi Aura, Ossi Aura Consulting Oy)

– Kahvitauko –

15:00 Onnistunut työkykyjohtaminen, Case Lujabetoni (Mikko Satuli, Lujabetoni Oy)
16:00 Paneelikeskustelu: Kuinka tuotamme parempaa työkykyä Pohjois-Savoon?

 

Tapahtuma on maksuton. Ilmoittaudu mukaan täältä!

Hankkeessa mukana

Johanna Huhta

Olen terveystaloustieteilijä, jolla on sairaanhoitajan selkäranka. Olen työskennellyt pääasiassa terveydenhuollon kentällä yksikönvetäjänä ja toiminnan kehittäjänä. Olen innostuva ja tykkään haasteista sekä jatkuvasta uuden oppimisesta. Työkyvyn kehittäminen on ollut sydäntäni lähellä koko työurani ja opiskeluissani. Huippuosaavien talenttien kanssa on hienoa olla kehittämässä sitä Well3:ssä. Unelmanani on saada yritykset ymmärtämään henkilöstö organisaation tärkeimpänä voimavarana ja yksilön ymmärtämään sen tärkeyden omassa työn johtamisessaan. Työkyvyn kehittäminen vaikuttaa koko yhteiskuntaan ja sen johtaminen tarjoaa yrityksille arvokasta tietoa päätöksentekoon, kuten myös jokaiselle työntekijälle työkaluja siitä huolehtimiseen.   Vapaa-aikaani vietän perheeni ja ystävieni kanssa. Urheilu on aina ollut tärkeä osa elämääni, CrossFit on elämäntapani ja lisäksi harrastan lukemista, lenkkeilyä ja golfia.

Jaa artikkeli