Digitaalinen asiakas-/tuotepäällikkö

Kirjoittaja Well3 Oy

Haluatko työskennellä edistyksellisten työkykyjohtamisratkaisujen myynnissä ja niihin liittyvien järjestelmien kehitystyössä?

Well3 on reilun vuoden vanha startup, joka kuuluu Talentree -konserniin. Visionamme on maailma, jossa välitämme toisistamme enemmän. Lähestymme visiotamme työkykyjohtamisen viitekehyksestä. Olemme luoneet modernin ja tuloksekkaan työkykyjohtamisen konseptin, jolla toimimme alamme suunnannäyttäjänä. Toimintamme kolme tukijalkaa ovat systemaattinen työkyvyn johtamisen prosessi, tätä tukeva laadukas esimiesvalmennus sekä toiminnan systematisoiva älykäs tietojärjestelmä.

Etsimme nyt Sinua, teknisesti ja myynnillisesti orientoitunut henkilö, digitaalisen asiakas-/tuotepäällikön tehtävään. Toimesi keskiössä ovat ratkaisukeskeinen myynti sekä tietojärjestelmämme kehitystyön edistäminen yhdessä Talentreen ohjelmistotiimin kanssa.

Mielekkään ja mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle:
  • Joustavat työajat
  • Mahdollisuuden vaikuttaa ja tehdä todella merkityksellistä työtä
  • Näköalapaikan kehittyä huippuosaajaksi Talentree -konsernin muiden talenttien kanssa
Odotamme sinulta:
  • Monipuolista teknistä ymmärrystä järjestelmähankkeista
  • Kokemusta digitaalisista liiketoimintamalleista
  • Kokemusta ratkaisukeskeisestä myynnistä
  • Halua kehittyä monipuolisen SaaS-bisneksen huippuosaajaksi

Tehtävänäsi on kehittää ja myydä asiakkaillemme konseptimme mukaisia palveluja sekä toimia niissä tarpeen mukaan projektipäällikkönä. Toivomme tehtävään sopivaa koulutus- ja kokemustaustaa sekä ennen kaikkea intohimoista ja eteenpäin katsovaa asennetta. Kerrothan myös vuorovaikutustaidoistasi, vahvuuksistasi tiimipelaajana, sekä kyvystäsi hallita isoja kokonaisuuksia, koska ne helpottavat suoriutumistasi tehtävässä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si 17.8.2020 mennessä sähköpostitse Well3:n toimitusjohtaja Johanna Huhdalle, johanna.huhta@well3.fi.

Lisätietoja tehtävästä saat 3.8. alkaen Johannalta, johanna.huhta@well3.fi, puh. 050 5825061.

Well3 Oy

Missiomme on auttaa yrityksiä välittämään työntekijöistään entistä enemmän aktiivisen ja käytännön toimenpiteisiin saakka ulottuvan työkykyjohtamisen kautta. Palvelumme keskiössä ovat hyvinvoiva, motivoitunut ja työkykyinen työntekijä sekä osaava ja välittävä esimies.

Jaa artikkeli